Dette sier Klopp om den fryktelige skaden til Elliott

Publisert kl12 september 2021 21:48 by Redaksjonen

BETENKT: Liverpool-manager Jürgen Klopp og Virgil van Dijk. | NTB

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

En stygg skade på supertalentet Harvey Elliott var et skår i gleden i Liverpools 3-0-seier over Leeds søndag. Mohamed Salah scoret sitt 100. Premier League-mål.

Storscoreren har scoret 98 av dem for Liverpool, to for Chelsea. Salah ble med det den femte raskeste til å nå 100 PL-mål. Egypteren brukte 161 kamper. Alan Shearer (124) topper foran Harry Kane (141), Sergio Agüero (147) og Thierry Henry (160).

Salahs 100. mål og seieren ble likevel overskygget av den stygge skaden til unggutten Harvey Elliott. Han ble fraktet ut på båre, og Leeds’ Pascal Struijk ble utvist. TV-bildene av taklingen på Elliott ble ikke vist på nytt.

Jürgen Klopp uttalte seg etter kampen og sa det dreier seg om en ankel ute av ledd.

– Det er en stygg skade. Ankelen. Jeg har hørt at den kom ut av ledd. Vi kan få satt den tilbake. Han er på sykehuset, sa tyskeren ifølge The Athletic.

Ti minutter før kampslutt la Elliott ut et bilde av seg selv på Instagram på vei til sykehuset hvor han takker for støttemeldingene som har strømmet inn.

FRYKTELIG SKADE: Liverpool-spilleren Harvey Elliott får hjelp nede på gresset.NTB

– Tanker og bønner til Harvey

Midtbanemann Fabinho scoret det andre målet for gjestene, Sadio Mané det tredje og sørget for at Leeds spilte sin niende strake Premier League-kamp uten seier mot rødtrøyene.

– Først og fremst går tankene og bønnene våre til Harvey. Vi håper han kommer seg så raskt som mulig. Vi aner ikke noe om diagnosen, men det så ikke bra ut, sa Liverpool-kaptein Virgil van Dijk til  Sky Sports.

Leeds-sjef Marcelo Bielsa var skuffet, men fattet etter tapet, og uttalte seg også om Elliotts skade.

– Jeg er lei meg for at det skjedde. Det er trist når det skjer med hvilken som helst spiller, og enda verre med en ung gutt som spiller på et høyt nivå, sa Bielsa til BCC.

Liverpool henger med i toppen og har like mange poeng som serieleder Manchester United og Chelsea. Leeds venter fortsatt på sesongens første seier.

Liverpool møter Milan i mesterligaen onsdag, mens Leeds reiser til Newcastle fredag.

SJEF: Leeds-manager Marcelo Bielsa.Action Images

(©NTB)