GODE KEEPERE: Alisson og Jordan Pickford.

Dette sier Everton-keeperen om Alisson-tabben

Ole-Jørgen Wiig

8. september 2018

Fotball

Har selvsagt fått med seg hendelsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

For første gang i høst slapp Liverpool inn mål i 2-1-kampen borte mot Leicester. Nullen sprakk etter en tabbe fra Alisson, og det var keeperens brøler i det 63. minutt som sto igjen som kampens store snakkis.

Sisteskansen hadde bare å feie unna et tilbakespill fra Virgil van Dijk, men ville i stedet prøve å vende bort Kelechi Iheanacho. Den løsningen ble for ambisiøs.

Iheanacho snappet ballen og sendte den videre til Rachid Ghezzal. Leicesters nysignering dempet ballen og scoret sikkert i et åpent bur. Det var Ghezzals første mål siden overgangen fra Monaco.

På landslagssamling med England har Evertons målvakt, Jordan Pickford, uttalt seg om situasjonen. Pickford, som til daglig spiller for rivallaget på Merseyside, sier han selv forsøker å aldri havne i slike situasjoner.

– Jeg prøver å ikke gjøre slike triks fordi jeg vil ikke bli avslørt av det. Det er en risiko. Hvis det går bra ser det bra ut, men hvis ikke… Det er en spillestil, og jeg tror det er slik Liverpool vil spille også. Man får bare tenke at slike ting vil skje noen ganger og det handler om å ikke gjøre den neste, sier Pickford ifølge ESPN, før han fortsetter:

La Liga og Serie A sendes ikke på norske TV-kanaler. Her kan du se kampene helt gratis!