JUBEL: Cristiano Ronaldo feirer scoring for Manchester United.

Dette sa Solskjær etter Ronaldo sin fantastiske Manchester United-retur

11. september 2021

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Cristiano Ronaldo leverte i første forsøk og scoret to ganger i redebuten for Manchester United lørdag. Det banet vei for 4-1-seier hjemme mot Newcastle.

Portugiseren gjorde først 1-0-scoringen på en returball rett før pause, mens han etter 62 minutter tok United tilbake i ledelsen med et rapt skudd fra 15 meter. Ballen forsvant mellom beina på Newcastle-keeper Freddie Woodman.

Målene var Ronaldos første for Manchester United siden han forlot klubben sommeren 2009. I comebacket tok han seg opp i 86 fulltreffere i Premier League.

Javi Manquillo prøvde å legge en demper på Old Trafford-festen. Ti minutter etter hvilen gjorde han 1-1 med en hard avslutning, men Ronaldo lot ikke gjestene føle på den gode følelsen særlig lenge.

Mot slutten ville også en annen populær portugiser vise seg fram. På et spektakulært langskudd styrte Bruno Fernandes inn 3-1, mens innbytter Jesse Lingard på overtid økte forspranget ytterligere.

Store øyeblikk

Etterpå beskrev Ole Gunnar Solskjær oppladningen til kampen slik:

– Det har vært litt sirkus, halloi og Hollywood. Men jeg er veldig fornøyd med spillerne som gjorde det vi skulle, sa United-manageren til TV 2.

Kristiansunderens menn står med tre seirer og én uavgjort i den nye ligasesongen. Ronaldos tilbakekomst har gitt United-fansen større tro på etterlengtet tittelsuksess.

– Han er en super spiller. Han har opplevd mer eller mindre alt, og han hadde en liten tale til spillerne i går kveld. Også han var selvsagt litt spent og nervøs. At han fikk til dette i dag er veldig bra, men ikke overraskende. Han handler om de store øyeblikkene, sa Solskjær.

FOR MANCHESTER UNITED: Cristiano Ronaldo og Jadon Sancho.