HOLDER SEG TIL HODET: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Dette sa Solskjær etter Manchester United-nedtur mot Everton

Christian August Cederblad

2. oktober 2021

FotballPremier League

I 9. strake ligakamp på hjemmebane greide Manchester United ikke å holde nullen i 1-1-kampen mot Everton. Det har ikke skjedd United på øverste nivå på 50 år.

United slapp inn mål i ti strake hjemmekamper vinteren 1971, men etter det har ikke Manchester-laget sluppet inn i mer enn åtte strake hjemmekamper på øverste nivå i engelsk fotball.

– Vi håper å være på toppen av tabellen hele tiden. Når vi har tatt ett poeng på de to siste hjemmekampene mot Aston Villa og Everton, forventer du ikke akkurat skryt. Det må vi tåle, sier Solskjær ifølge TV 2 og legger til:

– Vi er uten tvil skuffet over de to siste kampene. Vi har mye å gå på i laget, og vi må være bedre enn dette. Vi var gode i lange perioder, dominerte og hadde kanskje 70-75 prosent i ballbesittelse, men vi manglet det siste ekstra for å få vinnermålet.

Anthony Martial sendte United i ledelsen like før pause. Bruno Fernandes la på flott vis til rette for Martial, og franskmannen banket ballen i mål fra drøyt ti meters hold. Ballen var innom låret til Evertons Yerry Mina og keeper Jordan Pickford var sjanseløs på å stanse den.

Cristiano Ronaldo startet kampen på benken etter at han onsdag avgjort sent i overtiden mot Villarreal i Champions League, men kom inn for rødtrøyene i det 57. minutt. Portugiseren brukte ikke lang tid på markere seg, men kom aldri på scoringslista.

Det gjorde derimot Andros Townsend drøye kvarteret etter pause. Etter en United-corner stormet Demarai Gray i angrep, snek til seg ballen helt til venstre på midtbanen og fant Abdoulaye Doucouré med en fin stikker. Han vendte seg fri og slo en flott pasning til Townsend som alene med keeper David de Gea smalt ballen i lengste hjørne fra 14 meters hold.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

FOR MANCHESTER UNITED: Midtbanespillerne Paul Pogba og Fred.