BLID: Joshua King feirer for Bournemouth.

Dette sa King etter å ha senket Manchester United

2. november 2019

FotballPremier League

Joshua King ble matchvinner da Bournemouth påførte Manchester United et sviende 0-1-tap. King var en av Ole Gunnar Solskjærs elever i United-akademiet.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United kom til kampen fulle av selvtillit etter å ha slått Chelsea ut av ligacupen onsdag med 2–0. Bournemouth og King har på sin side slitt og ikke scoret på tre seriekamper.

Bournemouth hadde ikke slått Manchester United siden King også scoret vinnermålet i 2-1-seieren for snart fire år siden.

Joshua King var en del av Manchester Uniteds akademi fra 2009 og han var i klubbens eiendom til han ble solgt til Blackburn 2013. Til Bournemouth kom han i 2015.

Den norske spissen var innledningsvis aktiv og god på topp for hjemmelaget. Han gjorde alt riktig da han tok ned ballen inne i feltet på brystet. Nordmannen fikk vendt unna Aaron Wan-Bissaka før han banket ballen i mål til 1-0.

– Du vil selvfølgelig score i hver eneste kamp, og det å score vinnermålet i dag er en utrolig følelse, sier King til britisk TV ifølge TV 2.

– Jeg har vært i Mancheser United i fem og et halvt år, jeg har gått den skolen og kjenner mange av gutta og manageren. Det gir deg det ekstra lille «boostet» til å imponere litt ekstra, og når man scorer vinnermålet gir det en god følelse.

FEIRER SCORING: Joshua King for Bournemouth.

Tredje for sesongen

Det var Kings tredje mål for Bournemouth denne sesongen.

Manchester United var det beste laget i 1. omgang, men klarte ikke å utnytte overtaket til å skape neo særlig store muligheter.

Det var ikke mye som minnet om sol i «sommerbyen» Bournemouth. Det bøttet ned i et ufyselig vær. United presset på for scoring i den andre omgangen, men hjemmelaget forsvarte seg på eksemplarisk vis og vant 1-0.

Tapet var Uniteds første på fem kamper.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

Hvilket mål var det aller beste John Arne Riise scoret i løpet av sin karriere? Det er IKKE frisparket mot Man United…