SLITER: Hødd spilte lenge i OBOS-ligaen, men spiller nå i andredivisjon.

Det norske laget spilte Europa-kvalik i 2013. I dag tapte de 7-1 i andredivisjon

13. juli 2019

EliteserienFotball

Kvik Halden knuste Hødd 7-1 i 2. divisjon, avdeling 1 i fotball for menn lørdag. Kvik Halden har fire seirer på sine fem siste kamper.

Kvik Halden tok ledelsen da Chinonso Chidiebere Agu scoret etter tolv minutter.

Youssef Chaib satte inn 2-0 noen minutter ut i andreomgangen, og Agu la på til 3-0 seks minutter etter sidebytte. Robin Shroot (Hødd) scoret 1-3 fra ellevemetersmerket fire minutter senere.

Etter ett kvarter av andre omgang la Øystein Lundblad Næsheim på til 4-1 for Kvik Halden. Målet gjør at Kvik Halden-angriperen har fem fulltreffere denne sesongen. Kvik Haldens Chaib scoret fra ellevemetersmerket ni minutter senere.

Ole-Monrad Alme var uheldig og satte ballen i eget mål for Hødd etter 73 minutters spill. Seks minutter før slutt økte Kvik Halden ved innbytter Samuel Narh. Han ble byttet inn kun ni minutter tidligere.

Chinonso Chidiebere Agu (Kvik Halden) og Jens Berland Husebø (Hødd) fikk begge gult kort.

Hødd er en tradisjonsrik klubb i Norge og har flere år på øverste nivå på samvittigheten. Senest i 1995.

I 2012  vant de cupen og spilte Europa League-kvalik påfølgende sommer.

CUPMESTER: Høddspiller Victor Eriksson Grodås jubler etter seieren i cupfinalen mellom Tromsø og Hødd på Ullevaal Stadion etter 5-3 på straffesparkkonkurranse i 2012. Foto: Berit Roald / NTB scanpix