HYSJET PÅ MOLDE-FANSEN: Rosenborg-spiller David Akintola.

Derfor hysjet Akintola på Molde-fansen

Jakob K. Gregersen

28. oktober 2019

EliteserienFotball

Rosenborg spilte med ti mann i en hel omgang da serieleder Molde ble slått 3-1 i på Lerkendal.

Det var tre poeng som smakte bedre enn vanlig for hjemmelaget på Lerkendal.

Bare 12 minutter var spilt da Molde tok ledelsen. Leke James gjorde et svært sterkt forarbeid på venstresiden og sendte ballen frekt inn foran mål der Ohi Omoijuanfo enkelt kunne sette ballen i mål.

Rosenborg presset etter hvert på og etter en drøy halvtime klarte ikke den desiderte serielederen å unngå baklengs. David Akintola løp over halve banen og kom alene med nevnte Linde. Akintola gjorde ingen feil og satte ballen kaldt i mål.

Derfra sprintet han rett bort til bortefeltet og hysjet på Molde-fansen. Etter kampen forklarte Akintola hva som lå bak.

– Det var «payback», sier han til Adresseavisen (kan kreve innlogging) og forteller om da RBK hadde tapt motsatt oppgjør i vår – hvor Molde-fansen gjorde narr av Rosenborg-spillerne på hotellet etter kampen.

– Vi hadde litt trøbbel med dem. De prøvde å gjøre narr av oss og det irriterte meg. Vi var veldig frustrerte etter kampen og de sto og sang. Derfor var dette godt, vi responderte godt i dag.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

Helland bekrefter

Pål André Helland bekrefter historien som skjedde for et halvt år siden.

– Det var vel noen som prøvde å irritere oss på spillerhotellet. Ikke noe farlig eller noe, det er sånn vi må regne med, sier RBK-profilen til samme avis.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

Hvilket mål var det aller beste John Arne Riise scoret i løpet av sin karriere? Det er IKKE frisparket mot Man United…