SJEFEN: Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen. Her sammen med Yann-Erik de Lanlay.

– Denne Eliteserie-kometen ville jeg hentet til RBK

Christian August Cederblad

3. april 2017

EliteserienFotball

Kåre Ingebrigtsen (51) skulle gjerne sett Odd-stjerneskuddet Rafik Zekhnini (19) i Rosenborg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg synes Rafik Zekhnini er en meget spennende herremann. Definitivt. Han har et stort potensiale, så får vi se om han klarer å få det ut. Han har vært litt skadeplaget, men jeg håper han får orden på det og blir bra. Ikke for bra, men bra, forteller RBK-treneren til Sportsbibelen.

– Er det en drøm å ha han i Rosenborg, eller er det et realistisk ønske, kan du si noe mer om det?

– Nei, det tror jeg ikke er realistisk. Jeg har Pål André Helland, jeg har Yann-Erik de Lanlay, Elba Rashani, Milan Jevtovic og Mushaga Bakenga, så… Han er et spennende navn og har et stort potensiale, men det er ikke sikkert han hadde spilt i Rosenborg, forklarer «Bruttern» med et lurt smil.