DUELL: Branns Kasper Skaanes i kamp med Alex Gersbach og Jørgen Skjelvik.

Den tidligere Rosenborg-spilleren ble syndebukk

18. august 2019

EliteserienFotball

Zlatan Ibrahimovic så ut til å bli matchvinner for LA Galaxy med to mål, men et uheldig selvmål signert Jørgen Skjelvik sørget for 2-2 mot Seattle Sounders.

Skjelvik var uheldig på et langt oppspill åtte minutter før slutt. Galaxy-keeper David Bingham løp ut for å heade ballen unna, men traff istedenfor nordmannen og gikk i mål.

På det tidspunktet hadde California-laget snudd kampen. Ibrahimovic utlignet med et hodestøt like før pause, mens samme mann sikret 2-1-ledelse fra straffemerket etter 66 minutter.

Raul Ruidiaz sendte gjestene i ledelsen få minutter før første Zlatan-mål. Galaxy måtte nesten spille hele kampen med én mann mindre. Kampen var kun seks minutter gammel da Daniel Steres fikk marsjordre for å frata en åpenbar scoringsmulighet.

VIKTIG BRIKKE: Jørgen Skjelvik var blant Rosenborgs viktigste spillere.