13. august 2023

Eliteserien

Den tidligere Lillestrøm-spissen Akor Adams (23) leverte en praktkamp i debuten.

Adams ble solgt til franske Montpellier, og er i gang med et brak.

Nigerianeren scoret to mål på to minutter i debuten for Montpellier mot Le Havre.

Men Le Havre reddet imidlertid 2-2 på overtid.

Adams ble 7. august Lillestrøms største salg noensinne. Ifølge L’Equipe betalte Montpellier om lag 56 millioner kroner for storscoreren.

Han startet kampen hjemme mot Le Havre.

Gjestene tok ledelsen, men så meldte Adams seg på og utlignet først etter 58 minutter, før han fullførte snuoperasjonen bare to minutter senere.

Det første målet headet han inn på et innlegg etter en corner, mens han satte inn sin andre scoring etter et nydelig kontringsraid fra midtbanen. Ett minutt på overtid ble imidlertid hjemmepublikummets fest stoppet da Samuel Grandsir sikret 2-2 til gjestene.

Adams scoret 28 mål og leverte 7 målgivende pasninger på 50 kamper for LSK.

Da han forlot Lillestrøm tidligere i måneden var han toppscorer i Eliteserien med 15 scoringer på like mange kamper.