BRØLER: Vålerenga-trener Ronny Deila.

Deila: – Jeg ble drit forbanna!

Redaksjonen

16. mai 2017

EliteserienFotball

Få møtte opp da Vålerenga møtte nyopprykkede Kristiansund 16. mai. Robert Lundströms vakre mål sikret 1-0-seier i en nitrist forestilling i øsende regnvær.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble aldri noen 16.-maifest på et Ullevaal stadion hvor de mange tommene setene vitnet om laber interesse for laget som ynder å kalle seg Oslos stolthet.

– Vi er ikke gode nok, så hvorfor skal det komme så mange flere? Vi må prestere over tid. Brann spiller god fotball, og da blir det fullt. Slik kommer det til å bli her også, men vi må jobbe med oss selv. Fansen har peiling, sa trener Ronny Deila til NTB.

Han så mye han ikke likte tirsdag.

– Vi ble utrygge da vi tok ledelsen. Vi begynte å slå langt, og folk gjemte seg bort. Jeg ble drit forbanna. Vi blir ikke noe topplag om vi ikke kan spille fotball, men det har vært frykt i denne gjengen over lang tid, og det tar tid å snu.

– Vi må ha stoppere og keeper som kan spille, og vi må ha midtbanespillere som vil ha ballen hele tiden. Der ligger vår største utfordring.

Spesielt før pause var Deilas lag svakt. Den tidligere Strømsgodset- og Celtic-treneren har mye å jobbe med før han får orden på klubben som flytter til nytt stadion senere i sesongen.

Først etter 52 minutter skapte Vålerenga sin første, og eneste, store sjanse. I det øsende regnværet var Robert Lundström nådeløs da han skjøt fra spiss vinkel og ordnet ledelse 1-0. Ghayas Zahid sto for det fine forspillet.

LES OGSÅ: Eliteserie-spiller forteller: Tottenham ville kjøpe meg