KOLLEGAER: Erik ten Hag og Roberto De Zerbi.

De Zerbi med sterke ord etter å ha knust Manchester United

Redaksjonen

16. september 2023

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Et effektivt Brighton-lag stanset Manchester Uniteds sterke hjemmerekke i Premier League.

«The Seagulls» slo til med en overbevisende 3-1-seier på Old Trafford lørdag.

Tapet for Brighton er for øvrig Manchester Uniteds første på hjemmebane på litt over et år.

LES OGSÅ: Ville ha Solskjær som ny trener: – Jeg ble spurt

Først satte den tidligere United-spissen Danny Welbeck inn det første målet da han hamret inn Simon Adingras presise innlegg etter 19 minutter.

Deretter doblet Pascal Gross, som satte inn sin syvende scoring på de elleve kampene han har spilt mot Manchester United. Tyskeren scoret begge målene da Brighton vant 2-1 på Old Trafford i august i fjor – Manchester Uniteds forrige hjemmetap i ligaen.

Rødtrøyene fortsatte å stange mot et ballsikkert Brighton-lag og ble straffet på en ny kontring etter 71 minutter. Innbytter João Pedro bredsidet ballen hardt inn i hjørnet på pasning fra Tariq Lamptey.

Like etter svarte Manchester United på uventet vis. 20-åringen Hannibal Mejbri, som hadde vært på banen i åtte minutter, klinket ballen i mål fra distanse og tente et syltynt poenghåp hos hjemmefansen.

– Som om jeg drømmer

Roberto De Zerbi nyter enorm suksess med Brighton. Etter kampen følte han på stolthet og ære.

– Vi spilte en fantastisk god kamp. Vi fortjente å vinne, vi spilte bra. I løpet av de første 15-20 minuttene gjorde de det vanskelig for oss fordi Manchester United spilte på en annen måte enn vi hadde forberedt oss på, men etter det spilte vi en flott kamp, sier italieneren.

– Jeg må innrømme at jeg føler jeg er veldig heldig som får være trener for dette laget. Det er som om jeg drømmer, fordi jeg synes det er fantastisk. Jeg elsker å se laget mitt spille og vise kvalitetene deres. Det er en ære, jeg er stolt, sa De Zerbi.

LES OGSÅ:  – Avslo overgang til Manchester United: «Jeg ville ikke gjøre en tabbe»