Dana White røper utrolig plan for å gjennomføre UFC-kamper

Publisert kl07 april 2020 10:53 by Christian August Cederblad

PÅ PRESSEKONFERANSE: UFC-president Dana White. | AP

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

UFC-president Dana White vil bruke uvanlige metoder for at UFC skal starte opp igjen 18. april. Han planlegger å pumpe ut MMA-kamper hver uke på en privat øy.

Koronaviruset setter en stopper for at UFC kan få internasjonale utøvere til USA, men det hindrer likevel ikke Dana White fra å holde UFC gående.

– Jeg er en dag eller to unna å sikre en privat øy. Vi holder på å få infrastrukturen på plass, så vi kan begynne med internasjonale kamper også, sier White til TMZ Sports, melder Reuters.

UFC-presidenten sier han planlegger å avholde MMA-kamper hver uke og at utøvere, støttepersonell og UFC-mannskap skal testes for koronaviruset jevnlig.

LES OGSÅ: Satset 350 kroner på oddskupong. Vant over 100 000 (!)

UFC-STJERNER: Joanna Jedrzejczyk, Conor McGregor og Jorge Masvidal.AFP/Reuters

Storkamp avlyst

Det er ennå ikke kjent hvor UFC 249, det førstkommende eventet, skal finne sted. Dana White har meldt at han har sikret seg et område et sted i USA for de to nestene månedene.

På UFC 249 møtes blant andre Tony Ferguson og Justin Gaethje. De to skal kjemte om «interim»-tittelen i lettvekt, etter at mesteren Khabib Nurmagomedov ikke kunne fly ut av Russland grunnet den pågående koronapandemien.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

UFC-PROFILER: (F.v.) Khabib Nurmagomedov, Dana White og Tony Ferguson.AP

(©NTB/Sportsbibelen)