PÅ PRESSEKONFERANSE: UFC-president Dana White.

Dana White røper utrolig plan for å gjennomføre UFC-kamper

Christian August Cederblad

7. april 2020

UFC

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

UFC-president Dana White vil bruke uvanlige metoder for at UFC skal starte opp igjen 18. april. Han planlegger å pumpe ut MMA-kamper hver uke på en privat øy.

Koronaviruset setter en stopper for at UFC kan få internasjonale utøvere til USA, men det hindrer likevel ikke Dana White fra å holde UFC gående.

– Jeg er en dag eller to unna å sikre en privat øy. Vi holder på å få infrastrukturen på plass, så vi kan begynne med internasjonale kamper også, sier White til TMZ Sports, melder Reuters.

UFC-presidenten sier han planlegger å avholde MMA-kamper hver uke og at utøvere, støttepersonell og UFC-mannskap skal testes for koronaviruset jevnlig.

LES OGSÅ: Satset 350 kroner på oddskupong. Vant over 100 000 (!)

UFC-STJERNER: Joanna Jedrzejczyk, Conor McGregor og Jorge Masvidal.

Storkamp avlyst

Det er ennå ikke kjent hvor UFC 249, det førstkommende eventet, skal finne sted. Dana White har meldt at han har sikret seg et område et sted i USA for de to nestene månedene.

På UFC 249 møtes blant andre Tony Ferguson og Justin Gaethje. De to skal kjemte om «interim»-tittelen i lettvekt, etter at mesteren Khabib Nurmagomedov ikke kunne fly ut av Russland grunnet den pågående koronapandemien.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

UFC-PROFILER: (F.v.) Khabib Nurmagomedov, Dana White og Tony Ferguson.

(©NTB/Sportsbibelen)