Cupbomben smalt: Sjokk-exit i første runde

Lars Bohinens Aalesund er ute av cupen.

De oransje gikk på et pinlig 2-1-tap mot 4. divisjonslaget Bergsøy.

Dermed er det bare OBOS-ligaen å tenke på for «Tangotrøyene» resten av 2018-sesongen.

Vålerenga enkelt videre

Vålerenga scoret fem ganger i løpet av ni hektiske minutter på tampen av første omgang. Det la grunnlaget for 8-1-seieren over Årvoll i cupen.

Mannskapet til Ronny Deila trengte en halvtime på å komme i gang på Årvollbanen onsdag, men da Vålerenga først fikk hull på den berømte byllen, rant målene inn i noe som lignet rekordtempo. Ni minutter gikk det mellom Joao Meiras ledermål etter 31 minutter og Bård Finnes 5-0-scoring som avsluttet målshowet.

Rundt 2500 tilskuere fikk se at storfavorittene ikke slakket på grepet etter pause. Fitim Azemi og innbytter Peter Godly Michael la på til 6-0 og 7-0 tidlig i omgangen. På tampen satte Christian Dahle Borchgrevink inn kampens siste mål.

Betaler du for å se fotball på TV?: Hos Unibet kan du se flere av verdens beste ligaer helt gratis!