TRENER SKEID: Tom Nordlie. Her fra tiden som Avaldsnes-trener.

CUPBOMBE: Tom Nordlies lag slo ut Eliteserie-klubb

2. mai 2018

EliteserienFotball

Sykt.

Sandefjord ble første lag fra Eliteserien som falt i fotballcupen. Tom Nordlie ledet Skeid til 3-0-seier over gamleklubben i 2. NM-runde.

Dermed fortsetter problemene for Sandefjord. Vestfoldingene har hatt en trå vår hittil og ligger tredje sist på tabellen i Eliteserien.

Ayoub Aleesami ga Skeid ledelsen halvveis ut i første omgang. Han stupheadet ballen i mål bak en utrusende Sandefjord-keeper Ingvar Jonsson.

Gjestenes islandske målvakt hadde ingen god dag på jobben. Etter en times spill ble han utvist for å stoppe ballen med hendene utenfor eget straffefelt. Med én mann mindre på banen var ikke Sandefjord i nærheten av å snu cupkampen.

Mustafa Hassan Ahmad kontret inn 2-0 til Skeid etter 69 minutter, mens Mesüt Can økte til 3-0 kvarteret før slutt.

Nordlie trente Sandefjord mellom 2002 og 2003. Han har hatt treneransvaret for Skeid i 2. divisjon siden 2016.