JUBEL: Chelsea-spillerne Cesc Fabregas, Willian, Ruben Loftus-Cheek, Olivier Giroud, Andreas Christensen og Gary Cahill feirer scoring for Chelsea.

Chelsea-stjerne har trolig spilt sin siste kamp for klubben

Jakob K. Gregersen

5. januar 2019

FotballPremier League

Callum Hudson-Odoi (18) var banens gigant med to assist da Chelsea slo Nottingham Forest 2-0 og gikk videre til 4. runde i FA-cupen.

Stortalentet spås en lysende fremtid, og han viste hvorfor lørdag. 18-åringen, som også imponerte i sesongoppkjøringen, skapte trøbbel for Forest hele kampen og hadde målgivende pasning på begge Chelseas mål i 2-0-seieren.

Han er den første Chelsea-tenåringen til å ha to assist i en tellende kamp siden Scott Sinclair i 2007, melder statistikktjenesten Opta.

Hudson-Odoi er et av Europas mest ettertraktede talenter. På slutten av 2018 meldte Sky Sports at Chelsea hadde takket nei til Bayern Münchens tilbud på over 200 millioner kroner for unggutten.

Fabregas-avskjed?

Kampens to mål ble scoret av spanske Álvaro Morata. 26-åringen er inne i en tøff Chelsea-periode. Lørdagens kamp ble en stor opptur for spissen med bakgrunn i både Real Madrid og Juventus.

Tidligere i kampen hadde landsmann Cesc Fàbregas bommet på straffespark. Heldigvis for 31-åringen fikk det ingen konsekvenser for Chelsea. Fabregas ble byttet ut fem minutter før slutt til stor applaus.

Spanjolen skal etter rapportene være på vei bort, og det så ut som en avskjed da han klemte lagkamerater og vinket til publikum på Stamford Bridge.