I DUELL: (F.v.) Chelseas Diego Costa, John Terry, David Luiz mot Sunderlands John O'Shea og Joleon Lescott.

Chelsea-stjerne avfeier kritikken: – Jeg kunne ikke brydd meg mindre

Redaksjonen

24. mai 2017

FotballPremier League

Chelsea-kaptein John Terry avfeier kritikken som har kommet mot måten han tok farvel med klubbens tilhengere på i sesongavslutningen mot Sunderland søndag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

36 år gamle Terry var med i Chelseas startoppstilling til oppgjøret hjemme på Stamford Bridge, men ble byttet ut allerede midt i første omgang. På vei av banen stilte lagkameratene seg opp som æresvakter for veteranen med 22 års fartstid i London-klubben.

Terry forlot banen etter 26 minutter – samme tall som han har hatt på drakten sin.

Fotballeksperter har i ettertid omtalt episoden som pinlig, og engelske medier har i tillegg skrevet at Sunderland før kampstart skal ha sagt ja til å spille ballen utover sidelinjen etter 26 minutters spill.

Hovedpersonen selv forstår lite av kritikernes innvendinger.

– Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Alt jeg bryr meg om er å feire med Chelsea-fansen, for jeg og de har hatt en utrolig reise i 22 år, sa han onsdag.

Se FA Cup-finalen mellom Arsenal og Chelsea GRATIS hos Unibet her!