FOR MANCHESTER UNITED: Brasilianske Casemiro. | Foto: Twitter

Casemiro nevner tre klubber han tror vil kjempe med om PL-tittelen de neste årene

Redaksjonen

5. februar 2023

FotballPremier League

Uttaler seg i intervju.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Casemiro har vært en god forsterkning for Manchester United etter at han ankom klubben sist sommer.

Midtbanespilleren er en av de mest rutinerte på Old Trafford og vet hva som kreves for å bygge vinnerkultur.

Nylig uttalte han seg om manager Erik ten Hags prosjekt de kommende årene og nevnte tre klubber han tror vil kjempe med dem om Premier League-tittelen fremover: Arsenal, Manchester City og Liverpool.

– Når du ankommer en ny klubb begynner man alltid å drømme om å skape historie. Spesielt når man vet storheten til denne klubben. Vi kjenner alle til historien, men selvfølgelig visste jeg også om at det krevdes tilpasninger og at våre rivaler – Arsenal, Manchester City og Liverpool – også har langtidsplaner, sier han ifølge britisk presse.

– De har alle sammen managere som har vært her en stund og derfor har de en fordel. Jeg er veldig glad for måten jeg har tilpasset meg her og lagkamerater og støtteapparatet har virkelig hjulpet meg. Også med språket. Det er har vært ganske vanskelig.

– Jeg er veldig tilfreds i United, er ekstremt glad for å være her og føler meg som en 15 år gammel unge. Det viktigste er riktignok å se at laget vokser.

Casemiro har rukket å bli 30 år og spilte over 300 kamper for Real Madrid før han forlot Spania. Han har vunnet La Liga tre ganger og Champions League hele fem ganger.

LES OGSÅ: Hevder klubbdirektør vil doble lønnen til Ødegaard

STERK TRIO: Real Madrid-midtbanespillerne Toni Kroos, Casemiro og Luka Modric.