PREMIER LEAGUE: Ekspert Jamie Carragher (t.v) og stjernespiller Harry Kane.

Carragher: Kane bør forlate Tottenham og signere for denne klubben

Redaksjonen

13. mars 2023

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Heller ikke i år blir det noen store trofeer for Harry Kane og Tottenham.

Denne uken røk de ut av Champions League og i Premier League ligger de langt bak både Arsenal og Manchester City.

Nå mener flere eksperter at Harry Kane bør forlate Tottenham.

LES OGSÅ: Bekrefter at Rosenborg-stjernen ønsket seg hjem

– Det er nå eller aldri. Jeg tror at hvis han ikke forlater Spurs nå så blir han der resten av karrieren. Og han har aldri vunnet et eneste trofé med Tottenham, sier Carragher.

– Jeg syns egentlig ikke det er noe vits for ham å dra til en annen klubb bare for å vinne en hjemlig cup, men han er en spiller som i det minste bør spille i kvart- og semifinale i Champions League hvert år. Så god er han.

Kane har blitt linket til mange klubber tidligere. Spesielt for halvannet år siden var han svært en overgang til Manchester City. Byrival United og Real Madrid har også blitt nevnt hyppig som mulige destinasjoner over årenes løp.

– Så hvor drar han? Det er det store spørsmålet. Det er liksom ikke så mange aktuelle klubber. Basert på hva som skjer nå i Tottenham vil jeg si det er ganske negativt for ham og det blir interessant å se resten av sesongen nå.

– Jeg tror det eneste stedet han realistisk sett kan gå er Manchester United. Og jeg vil jo egentlig ikke se ham der. City har Haaland og Liverpool har Nunez. Han går ikke til Arsenal. Hvis han vil bli i Premier League og ta tidenes mestscorende-tittelen er den eneste destinasjonen Old Trafford.

LES OGSÅ: Thomas Myhre signerte Eliteserie-spiller

Under kan du se hele diskusjonen med Carragher om Kane.