Carragher: Jeg fikk en dårlig følelse inne i meg da Liverpool hentet Riise

Publisert kl24 april 2022 21:43 by Redaksjonen

PROFILER: De to tidligere Liverpool-spillerne Jamie Carragher og John Arne Riise. | Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Tidligere Liverpool-forsvarer Jamie Carragher (44) forteller at hvorfor han fikk en uggen magefølelse da Liverpool kjøpte John Arne Riise (41) fra Monaco tilbake i 2001.

Carragher fryktet nemlig at Riise ble hentet til Liverpool for å ta plassen hans i laget, og at karrieren hans på Anfield i verste fall kunne være over.

– Før mange sesonger kjente jeg på det, og det sluttet ikke før jeg kanskje var 26 år. Jeg spilte stort sett back, men ble likevel sett på som en stopper. Først var det John Arne Riise som kom inn, og da hadde jeg spilt venstreback den foregående sesongen. Litt senere kom Steve Finnan, og da hadde jeg spilt høyreback, mens Riise var fast på venstre, sier Carragher i en Sky Sports-sending og fortsetter:

– Så kom Rafael Benitez inn, og det første han gjorde var å hente enda en høyreback. Da det skjedde tenkte jeg: «Nå har jeg fått nok», for det var en konstant kamp som jeg følte jeg aldri kunne vinne. I en toppklubb skal det være sånn, men du blir likevel sliten av det, forklarer Carragher om den tøffe konkurransen om plassene i Liverpool-laget.

Etter hvert som han kom opp i årene spilte Carragher oftere og oftere midtstopper.

Han la opp i 2013, etter å ha spilt hele sin karriere for Liverpool. I alt endte han på 737 kamper og fire mål for klubben.

Siden den gang har han jobbet som fotballekspert hos Sky Sports.

I STUDIO: Fotballekspert Jamie Carragher.Sky Sports

LES OGSÅ: Enda en storklubb tviler på Haaland-overgang: – Veldig langt unna hva vi forestiller oss