GOD: Harry Kane klapper.

Carragher: Her spiller Harry Kane neste sesong

Ole-Jørgen Wiig

26. april 2023

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Harry Kane (29) fortsetter å levere scoringer på løpende bånd for sitt kjære Tottenham Hotspur.

Englands landslagskaptein blir koblet til både andre klubber i Premier League, samt utenlandske toppklubber.

29-åringen sin kontrakt med Tottenham går ut sommeren 2024, og det går mot en meget spennende overgangssommer for Kane sin del; Blir han eller drar han?

LES OGSÅ: Thorstvedt vil se Tottenham hente denne manageren

Sky Sports-ekspert Jamie Carragher har forsøkt å se inn i krystallkulen og spådd hvor han tror Kane fortsetter karrieren de kommende årene.

Kane blir spesielt koblet til Manchester United, men Carragher tror ikke det skjer og at 29-åringen blir værende på Tottenham Hotspur Stadium.

– Daniel Levy (Styreleder i Tottenham, journ.anm) vil avslå et Manchester United-bud i sommer, og derfor må de signere en annen spiss denne sommeren. Da har alle toppklubbene i Premier League en spiss, Kane vil ha målrekorden i Premier League så han vil ikke gå utenlands gratis neste sommer. Jeg tror han signerer for Spurs!, skriver Carragher på egen Twitterkonto.

Kane står med 24 mål på 32 Premier League-kamper denne sesongen. Under forrige landslagspause la ikke Kane skjul på at han ønsket å vinne trofeer før endt karriere. Det har ikke akkurat lagt en demper på spekulasjonene.

Kane jakter scoringsrekorden til Alan Shearer som er på 260 mål i Premier League. Kane står med 207 mål.