BETENKT: Gianluigi Buffon før kamp mot Bordeaux.

Ole-Jørgen Wiig

12. desember 2018

Gianluigi Buffon og hans Paris Saint-Germain gikk enkelt videre fra sin gruppe i Champions League, men italieneren sier han er skuffet over to lag han hadde håpet også skulle klare å gå videre.

For det ble ordentlig dramatikk da Inter røk ut av Champions League tirsdag kveld. De måtte ta flere poeng enn Tottenham for å gå videre, men det ble ikke enkelt mot tabelljumbo PSV.

Inter dominerte stort og pepret PSVs mål med avslutninger, men kvarteret før full tid sto det fortsatt 0-1 i Milano. Da viste mannskapet til Luciano Spalletti sin spurtstyrke. 10 av lagets 27 seriemål denne sesongen har kommet det siste kvarteret, og i det 73. minutt fant storscorer og kaptein Mauro Icardi tiden moden til å krone sin 200. Inter-kamp med scoring.

Nyheten om utligningen gjorde at det som allerede var en kraftig Tottenham-offensiv i Barcelona ble enda mer intens og desperat.

Son Heung-min, Christian Eriksen og Harry Kane hadde satt en strålende opplagt Barcelona-keeper Jasper Cillessen på prøver tidligere i annen omgang, og rett etter Inters utligning viste målvakten virkelig klasse da han fikk hånden på Lucas Mouras harde nikk fra kort hold.

Digger du sport? Følg Sportsbibelen på Instagram!

PROFIL: Inter-spiss Lautaro Martinez.