TRENER: Branns Eirik Horneland.

Brann med Horneland-nyhet

Redaksjonen

19. januar 2023

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Brann kommer med en stor trenernyhet før helgen.

Eirik Horneland og Erik Huseklepp hadde enorm suksess i fjor i OBOS-ligaen, og nå har duoen skrevet under på nye kontrakter med Brann.

Det opplyser klubben på sitt nettsted.

LES OGSÅ: Lanserer mangeårig Eliteserie-spiss som erstatter for Tengstedt i RBK

Begge to har signert ny kontrakt ut 2025.

– Jeg er stolt og beæret over å ha fått muligheten til å forlenge engasjementet mitt i Brann. Klubben, byen og ikke minst den ekte og genuine lidenskapen fra supporterne og følgerne har på kort tid tatt stor plass i meg, sier Horneland til klubbnes hjemmeside.

Den tidligere Haugesund- og RBK-treneren ble ansatt som Kåre Ingebrigtsens assistent på slutten av 2020-sesongen. Han overtok som hovedtrener sommeren 2021 i det som ble en svært turbulent tid for klubben.

Huseklepp ble assistenttrener før sesongen i OBOS-ligaen.

– Brann betyr utrolig mye for meg, og jeg har levd med det hele livet. Jeg fikk sjansen her i fjor og setter stor pris på at jeg nå har fått tilbudet om å være med enda lengre, sier Huseklepp.

LES OGSÅ: Stabæk og Bohinen forsterker. Presenterte ny spiller