SPISS: Erik Botheim fra tiden i Bodø/Glimt.

Botheim & Co. nær sensasjon

12. september 2022

FotballSerie A

Erik Botheim (22) og hans Salernitana var virkelig på vei mot noe stort søndag kveld.

Salernitana var på tur til Torino og Juventus og ledet 2-0 til pause etter mål fra Antonio Candreva og Krzysztof Piatek.

Juventus-maskineriet begynte etter hvert å male på og reduserte ved Bremer tidlig i andre omgang. Etter 61 minutter kom Botheim inn på topp for Salernitana.

Så startet kaoset i det som ble noen spinnville sluttminutter.

På overtid utlignet Leonardo Bonucci til 2-2 på straffe, og like etterpå trodde alle at Arkadiusz Milik hadde snudd det hele for Juventus med 3-2 på corner.

Men etter en lang kikk på VAR ble målet annullert grunnet offside, og utrolig nok fikk Milik sitt andre gulet for målfeiringen og ble dermed utvist.

Kampen endte 2-2 og etter kaos på banen ble Juan Cuadrado utvist for Juventus, og det samme skjedde med Salernitanas Federico Fazio. Juventus-trener Max Allegri fikk også se det røde kortet.

Botheim ble byttet ut igjen ti minutter på overtid.