VERDENS RASKESTE MANN: Usain Bolt.

Bolt får trene med Champions League-gigant

Redaksjonen

6. mai 2017

FotballFriidrett

Usain Bolt ser slutten på friidrettskarrieren, men han senker ikke ambisjonsnivået. Neste mål er å bli en av verdens beste fotballspillere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sprintlegenden fra Jamaica er blitt 30 år. Han har bestemt seg for å avslutte friidrettskarrieren etter VM i London i august. Hittil har han samlet åtte OL-gull, 11 VM-gull og en rekke verdensrekorder.

Han har aldri lagt skjul på sin store fotballinteresse, og har lenge snakket om at han vil prøve seg som fotballspiller, men han snakker i veldig store bokstaver overfor det franske bladet So Foot.

– Det er min ambisjon å bli en av de 50 beste spillerne i verden. Jeg vil bli en angriper som scorer minst 20 mål i sesongen, sier han.

– Jeg håper jeg får sjansen til å spille fotball på høyeste nivå.

LES OGSÅ: Avslører hvem som er Premier Leagues rikeste

Prøvespill?

Favorittklubben hans er Manchester United, og han har sagt at det er hans drøm å spille for klubben, men han har et tilbud om å trene med Borussia Dortmund i september.

– Jeg elsker fotball, og tanken om å bli fotballspiller har vært i hodet mitt i mange år. De siste månedene har jeg snakket med klubber, og det har dukket opp muligheter, sier Bolt til So Foot.

Borussia Dortmund har avvist antydninger om at invitasjonen til Bolt er et publisitetsstunt i samarbeid med Puma, som er utstyrsleverandør og sponsor for både klubben og sprintstjernen.

LES OGSÅ: Hareide vil danne helt ny fotballturnering