NEDE MED SKADE: Bodø/Glimt-stjernen Sondre Sørli ligger nede. Her under kamp mot Mjøndalen og Ole Amund Sveen.

Bodø/Glimt tapte: – Vi virker slitne

30. juni 2021

EliteserienFotball

Bodø/Glimt slet med å skape sjanser og tapte 0-1 borte mot Sandefjord onsdag. Det skaper bekymring like før de skal spille kvalifisering til mesterligaen.

Onsdag neste uke spiller Bodø/Glimt den første av to kamper mot Legia Warszawa i den første kvalifiseringsrunden til Champions League.

Med et tett kampprogram virket de regjerende seriemesterne slitne borte mot Sandefjord. Etter en svak 1. omgang som forble målløs, erkjente kaptein Patrick Berg i pausen at seriemesterne merker kjøret.

– Vi har for lite energi og virker slitne, egentlig, så vi må samle oss litt i pausen og komme ut med ny giv og energi i 2. omgang, sa Berg i intervju med Discovery Plus i pausen.

I stedet var det Sandefjord som fortsatte å ha initiativet i kampen og scoret bare seks minutter etter hvilen da Alexander Ruud Tveter stusset inn sitt første mål for Sandefjord.

Spissen forspilte en kjempesjanse etter 68 minutter, men målet hans var nok til å sikre Sandefjord seieren mot de regjerende seriemesterne.

Sandefjords neste kamp er mot Stabæk på søndag. Dagen før spiller Bodø/Glimt mot Viking i den siste kampen før kvalifiseringen til mesterligaen.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

ELITESERIEN: Branns Moonga Simba og Bodø/Glimts Fredrik Bjørkan.