GLIMT-TRENER: Kjetil Knutsen.

Bodø/Glimt tapte 2-0 mot Eliteserie-rival i første treningskamp

19. februar 2021

EliteserienFotball

16 år gamle Niklas Jensen Wassberg var sentral for Brann i treningskampen mot Bodø/Glimt som endte med 2-0-seier.

Det var ikke hvilken som helst spiller som sendte Brann i ledelsen etter 35 minutters spill i Vestlandshallen.

Niklas Jensen Wassberg er nemlig barnebarnet til Brann-legenden Roald »Kniksen» Jensen, og spilte en god kamp for bergenserne da de slo de regjerende seriemesterne.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

JUBEL: Fra en fornøyd Brann-trener Kåre Ingebrigtsen.

Bamba-mål

Daouda Bamba satte inn Branns annet mål få minutter etter det første. Ola Solbakken bommet på en straffe for Glimt og Brann gikk nesten rett opp og scoret til 2-0.

Brann var best også i annen omgang, men gikk av banen uten uttelling etter pausen. Det betyr likevel at Brann, som slet forrige sesong, kan få litt selvtillit inn i laget.

I DUELL: Branns Daouda Bamba.