INTERVJUES: Bodø/Glimts Kjetil Knutsen.

Bodø/Glimt-stjerne kan miste de kommende Europa-kampene

Redaksjonen

10. november 2022

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bodø/Glimt skal spille Conference League i februar. De helgule møter polske Lech Poznan, men nå kan en av lagets viktigste spillere miste de viktige oppgjørene.

Midtbanespiller Ulrik Saltnes må nemlig opereres i hoften, og vil være ute i en god stund.

Det sier Saltnes selv til Avisa Nordland.

LES OGSÅ: Avis: Vålerenga med bud på OBOS-spiller

Han skal neste uke reise til Manchester for å få bukt med smertene som har plaget ham gjennom hele 2022.

– Jeg skal ha en kikkhullsoperasjon i hofta. Jeg er ingen kirurg, men slik jeg har forstått det skal de inn og pusse litt. De skal få rund beinstruktur igjen, der det burde være rundt. I stedet har det utviklet seg litt kludder med årene, sier han til avisen.

– Det er et veldig vidt estimat. Det kommer an på hva de finner når de åpner opp. Så det er alt fra noen måneder til mange måneder, sier Saltnes.

Han ser på det som «best case» dersom han rekker kampene mot Lech Poznan.

– Det kommer som sagt an på hva man finner, men jeg forbereder meg på at jeg ikke blir klar. Så blir alt annet en bonus. I mitt hode er «best case scenario» februar, men jeg vet ikke om de som har peiling sier det samme.

LES OGSÅ: Tidligere Bodø/Glimt-stjerne storspiller i utlandet