JUBEL: Bodø/Glimts Philip Zinckernagel (t.v.) gratuleres av Kasper Junker (t.h.) under eliteseriekampen i fotball mellom Bodø/Glimt og Brann på Aspmyra stadion.

Bodø/Glimt ned ny maktdemonstrasjon

26. juli 2020

EliteserienFotball

Molde tok ledelsen i toppkampen mot Bodø/Glimt, men gultrøyene viste igjen styrke og vendte til 3-1-seier. Dermed har laget fem poengs luke på tabelltopp.

Sesongens to suverene eliteserielag bød på en severdig forestilling i Bodø. Det sto 1-1 ved pause, men Kasper Junker og Jens Hauge trygget hjemmeseiren med hver sin scoring i 2. omgang.

Junker var tilbake etter skade, og Eliteseriens toppscorer satte inn sitt niende mål for sesongen.

En stygg feil av Glimt-spiller Marius Lode duket for Moldes ledermål i det 9. minutt. Han spilte ballen rett til Magnus Wolff Eikrem, som straffet feilen med en ny flott assist til Ohi Omoijuanfo. Patrick Berg utlignet med et frispark fra langt hold.

Visste du at man kan streame flere av Europas største ligaer helt gratis? Slik gjør du det

TRENER: Kjetil Knutsen.

Første tap

Molde måtte tåle sitt første tap og er nå bare seks poeng foran tredjeplasserte Vålerenga, som vant 2-0 over Strømsgodset takket være Osame Sahraous ledermål og et selvmål.

Viking tok også en klar hjemmeseier da Sarpsborg ble slått 3-0. Adrian Nilsen Pereira scoret to ganger etter Kristoffer Løkbergs ledermål.

Sandefjord klatret fra kvalifiseringsplass da Mjøndalen ble slått 1-0 med mål av Erik Brenden. Det ble målløst mellom nestjumbo Start og Stabæk.

ELITESERIEN: Ballen triller i norsk fotball.