Ber om å bytte gressmatte hvis han skal fortsette i klubben

Publisert kl07 desember 2021 13:31 by Ole-Jørgen Wiig

KAMP: Sarpsborg 08 mot Stabæk. | FotballMedia

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Sarpsborg 08s Guillermo Molins (33) har kun tre uker igjen av kontrakten sin med klubben.

Den tidligere Malmö- og Rosenborg-spilleren ser gjerne for seg å bli værende i Sarpsborg, men angriperen vil at kunstgressdekket skal forbedres til neste sesong.

Svensken synes Sarpsborgs nåværende kunstgress er for svakt og sørger for skader.

– Jeg har gitt klubben mine ønsker. Jeg vil hjelpe til å bygge opp klubben. Stå for kontinuitet og min erfaring. Men jeg vil ikke bli værende for å sitte på tribunen og være skadet. Så da synes jeg, både for min egen del og alle andres, at klubben bør bytte ut underlaget – i minste fall forbedre det. Klubben må legge til rette for spillerne og gi oss bedre forutsetninger, sier Molins til SA.

Sarpsborg 08s sportssjef, Thomas Berntsen, innrømmer til at dekke kunne ha vært bedre.

– Det er viktig for meg å si at vi tar bane-bekymringene på høyeste alvor. Definitivt. Flere har blitt skadet på kunstgresset vårt det siste året, ingen tvil om det, forteller han til Discovery, men legger til at Sarpsborg 08 neppe vil legge helt nytt kunstgress i løpet av vinteren.

UTSIKT: Hjemmebanen til Sarpsborg 08.Skjermdump