OLD TRAFFORD: Manchester Uniteds mektige hjemmebane. | Foto: Unsplash

Bekreftet: Manchester United gjør endringer på Old Trafford

Redaksjonen

24. januar 2023

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford er arenaen med høyest tilskuersnitt i europeisk fotball.

Likevel er stadion på vei til å bli utdatert og flere har kritisert klubbens eiere for å ikke oppgradere den tilstrekkelig.

Det er derfor ventet at Old Trafford vil gjennomgå en stor oppdatering i relativt nær fremtid, men i mellomtiden blir det mindre forbedringer.

Mandag bekreftet nemlig Manchester United på sine nettsider at de kommer til å gjøre endringer med «Stretford End» før 2024/25-sesongen.

Stretford End er kjent for å være kortsiden hvor de mest hardbarka supporterne står og nå skal VIP-plassene på denne delen av stadion fjernes.

Istedenfor blir det plass til flere høylytte supportere i et forsøk på å øke atmosfæren på Old Trafford.

Manchester United hjemmebane kan i dag huse hele 74 000 tilskuere, men det er foreløpig uvisst nøyaktig hvordan den annonserte endringen kommer til å påvirke publikumskapasiteten.

– Stretford End er en av de mest kjente fotballtribunene i verden. Det har vært bakteppet for mange av de mest minneverdige øyeblikkene i historien vår, og når det er på sitt høyeste, kan man føle forskjellen den gjør for spillerne, og forbindelsen fansen har med laget, sier leder for fanengasjement i Manchester United, Rick McGagh, ifølge United.no.

LES OGSÅ: Utlånt Manchester United-spiller har fått kjempestraff

OLD TRAFFORD: Drømmenes teater. | Foto: Unsplash