UTVIST: Ole Sæter.

Bekrefter tilbud fra utlandet

Redaksjonen

31. desember 2023

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Sæter (27) legger ikke skjul på at kontraktsbråket i RBK preget ham.

Det hele utviklet seg til å bli en verkebyll for Rosenborg og ham selv underveis i sesongen.

LES OGSÅ: – Er misfornøyd. Vil kvitte seg med Solbakken

Etter mye frem og tilbake ble det omsider en ny kontrakt på Sæter, men spissen kan trygt slå fast at en slik prosess ønsker han ikke å havne i igjen.

– Å stå i det da det første tilbudet kom var egentlig greit. Da tenkte jeg sånn at «nå vet folk at Rosenborg vil ha meg». Det fikk jeg en boost av. Da det kom til fjerde og femte saken om nytt tilbud, så var det ikke like artig. For da virket jeg som en gnien sutrekopp. Det var sånn jeg følte det ble seende ut, sier Sæter til VG.

Sæter bekrefter at det lå flere andre tilbud på bordet for ham.

Det var snakk om klubber fra Tyrkia, Italia og Nederland.

– Jeg kan si at hvis jeg hadde hatt lyst, så lå det masse foran meg. Jeg har fått mange kontraktsforslag. Men sånn som det er nå har jeg endt opp på at man skal aldri glemme hvor man kommer fra. Husk at jeg for ti år siden spilte i bredden i Trondheim, mens Ole Selnæs spilte i Rosenborg. Den sjansen Rosenborg har gitt meg fortjener de å få tilbake for, sier han til avisen.

RBK endte på en 9. plass på tabellen i 2023.

LES OGSÅ: Bekrefter: Sikret seg Maalen