JERV: Trener Arne Sandstø intervjues. | Skjermdump, Discovery

Bekrefter ny signering: – Gleder meg til å spille for Jerv!

Redaksjonen

6. september 2022

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jerv og trener Arne Sandstø forsterker i kampen om å berge plassen i Eliteserien.

Tirsdag bekrefter Jerv at de har signert nederlandske Jeremy Cijntje (24). Han har signert en kontrakt med Jerv ut 2023.

Cijntje har spilt for nederlandske FC Dordrecht som holder til på det nest høyeste nivået i Nederland.

Artikkelen fortsetter under annonsen

24-åringen har også spilt for Heracles Almelo, hvor han ble lånt ut til Waasland Beveren, Roda JC Kerkrade og FC Den Bosch.

– Nå var jeg på leting etter både ny klubb og nye utfordringer. Her dukket Jerv opp! Arne ringte meg og hadde god informasjon om hvordan Jerv spiller. Det er en måte jeg liker, og det gjorde at jeg ønsket å komme til Jerv, sier Cijntje til Jervs hjemmeside.

Kantspilleren var med å så søndagens 1-2-tap mot Odd.

– Jeg så en god kamp, vi forsvarte oss godt. Men vi fikk dessverre rødt kort. Hadde vi ikke fått det tror jeg vi hadde vunnet denne kampen. Nå må det jobbes fremover, og jeg gleder meg til å spille for Jerv, sier Cijntje.

LES OGSÅ: Brann-spiller (27) har fått beskjed om at han er ferdig i klubben. Vurderer å legge opp

LES OGSÅ: Ettertraktet Rosenborg-profil: – Jeg signerer ikke uten å få som fortjent