TRENER: Per-Mathias Høgmo.

Bekrefter at Høgmo har signert

Redaksjonen

25. januar 2023

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere landslagssjefen, Per-Mathias Høgmo (63), ledet Häcken til et sensasjonelt seriegull i Allsvenskan forrige sesong.

Nå har suksesstreneren avgjort fremtiden

Häcken opplyser at Høgmo har skrevet under på en ny avtale med klubben.

LES OGSÅ: – Utenlandsk klubb med bud på Bodø/Glimt-stjerne

– Jeg er veldig glad for å forlenge kontrakten. Det føles veldig bra og motiverende. Jeg trives godt her, og sammen har vi tatt store steg i løpet av tiden jeg har vært her, sier Høgmo til klubbens hjemmeside.

Den nye avtalen binder ham ut 2024-sesongen.

Høgmo sørget for Häcken sitt første seriegull i Allsvenskan noensinne.

– Viktig

– Det føles gøy og viktig for oss å beholde Per-Mathias for de kommende utfordringene vi står overfor. Han er et viktig tannhjul i vår konstruksjon, og en person som driver vår daglige virksomhet på en fantastisk måte, sier Häckens sportslige leder Martin Ericsson.

– Jeg er personlig takknemlig for å ha hans ferdigheter, lederskap og drivkraft ved min side i vårt forsøk på å ta ytterligere steg med Ballklubben i årene som kommer. Kontinuiteten med hele lederstaben gir oss et sterkt fundament både på kort og lang sikt, fortsetter han.

Sommeren 2021 lå Häcken sist i Allsvenskan. Så kom Högmo inn og forandret alt.

– Siden jeg kom hit har det vært fint å bli kjent med klubben, menneskene og fasilitetene vi har her. Summen av det er at du nyter hver dag på jobb. Det er et inspirerende miljø å jobbe i. Det er mange dyktige folk, samtidig som du gir mye, lærer du mye og får mye tilbake, sier Høgmo.

LES OGSÅ: – Jo Inge Berget har fått tilbud av norsk toppklubb