OPPVARMING: Martin Ødegaard fra Real Madrid-tiden.

Bayern-speider røper: Derfor ville vi ikke ha Ødegaard

Jakob K. Gregersen

29. april 2017

Fotball

Bayern München var en av flere storklubber som var interessert i Martin Ødegaard da han var Europas heteste talent for litt over to år siden. Til slutt bestemte de seg for å ikke forsøke å hente nordmannen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Som de fleste vet ble Martin Ødegaard solgt fra Strømsgodset til Real Madrid vinteren 2015.

Etter å ha trent med flere av verdens største klubber, deriblant Bayern München, valgte den da 16 år gamle nordmannen å sende flyttelasset til den spanske hovedstaden.

Nå forteller Bayern-speider Björn Andersson at hans tyske klubb mente at Ødegaard ikke var moden nok til å reise utenlands.

– Jeg pratet med faren hans flere ganger. Jeg sa at jeg syns det var mye bedre å bli i Strømsgodset å spille der. Han var jo nede her i München også, men de valgte Real Madrid, sier han i en podcast med Olof Lundh.

Han sier videre at han forstår hvorfor Ødegaard takket ja til Real Madrid, blant annet på grunn av den høye lønnen han ble tilbudt.

– Jeg tror ikke så mange hadde sagt nei til 50 millioner over fire år. Det finnes flere løsninger på alt og man kunne kanskje funnet en bedre løsning, utdyper han.

LES OGSÅ: Lokalavis: Tidligere Leicester-spiss klar for norsk klubb