PROFILER: Bayern München-spillerne Niklas Sule, Javi Martinez, Franck Ribery og Arturo Vidal jubler for scoring.

Bayern med sjelden borteseier på fryktet bortebane

12. januar 2018

Sliter tungt på denne arenaen.

Bayern München vant fredag 3-1 borte i serien mot Bayer Leverkusen. Det var München-lagets første borteseier mot Leverkusen på nesten fem år.

Ikke siden 16. mars 2013 hadde Bayern München vunnet borte mot Bayer Leverkusen. Men det var inntil Javi Martínez, Franck Ribéry og James Rodríguez fredag sørget for at Bayern München på det sjette forsøket kunne stikke av med samtlige poeng.

Hjemmelaget var nær ved å ta ledelsen etter en corner i første omgang, men det var Javi Martínez som sørget for at gjestene kunne gå til pause med ledelse.

Franck Ribéry økte ledelsen i det 59. minutt etter å ha kontret Leverkusen i senk. Med 20 minutter igjen å spille sørget hjemmelaget for en viss spenning i kampen da Kevin Volland reduserte, men Rodríguez banket spikeren i kista i kampens siste ordinære spilleminutt.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!