Bayern München med sjokkexit i den tyske cupen

1. november 2023

Bundesliga

Bayern München tapte supercupfinalen mot RB Leipzig.

Nå er Harry Kane & Co. også ute av den tyske cupen etter oppsiktsvekkende tap.

3. divisjonslaget Saarbrücken sjokkerte den tyske storheten og vant 2-1 i den tyske cupen onsdag kveld.

Vinnermålet kom langt inne i overtiden. Et nytt slag i fleisen på trener Thomas Tuchel.

Marcel Gaus ble den store helten for Saarbrücken som spiller på nivå tre i det tyske fotballsystemet.

Saarbrücken er nummer 15 i 3. Liga.

Bayern ledet

Bayern stilte et svært slagkraftig lag i bortekampen og tok ledelsen ved Thomas Müller etter et kvarter.

Like før pause utlignet Patrick Sontheimer, og stillingen sto seg til seks minutter på overtid, da Gaus sendte hjemmelaget til himmels.

Tim Civeja slo innlegget som Gaus banket i mål til ellevill jubel.

Saarbrücken vant flere titler i diverse divisjoner før 2. verdenskrig, men siden den gang har det gått nedover for klubben fra vest i Tyskland, ikke langt fra grensen til Luxembourg.

I 2019/20-sesongen ble Saarbrücken det første laget fra 4. divisjon til å ta seg til semifinale i cupen, der det ble tap for Leverkusen. Nå kan et nytt cupeventyr være i emning.

Bayern fikk også en skadebekymring i kampen da Matthijs de Ligt måtte av med en kneskade i 1. omgang.