PROFIL: Marcus Rashford for Manchester United.

– Ba Rashford om å lokke klassespilleren til United

Pål Magnus Tømmervold

7. august 2020

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Ifølge Express, skal Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær først ha oppfordret Marcus Rashford til å markedsføre de røde djevlene som den perfekte arbeidsgiveren til Leicesters James Maddison, og det på personlig vis.

Derimot skal oppdraget ha blitt endret til å gjelde Aston Villas Jack Grealish, etter hvert som Premier League-sesongen skred frem.

Lagets kaptein rapporteres nemlig å stå høyt i kurs hos Solskjær, etter å ha produsert åtte mål og seks målgivende denne sesongen.

Den slags prestasjoner var viktige bidrag til at Villa lyktes med å beholde plassen i fotballøyas gjeveste selskap. 24-åringen er derfor blitt priset til rundt 900 millioner kroner, for at «The Villans» skal gi slipp på juvelen.

I FLYTEN: James Maddison for Leicester.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

Giggs: – Kjøp ham tvert!

United-legenden Ryan Giggs mener det er klinkende klart hva Solskjær & Co. bør foreta seg.

– Det er opplagt at Grealish er godt kjent med spill i Premier League – og behøver derfor ingen tid til å skulle tilpasse seg. Sett utenfra, virker det som om han har mentaliteten til å bli United-spiller, uten å skulle bekymre seg. Enkelte spillere kan nemlig bli hemmet av det, sier Giggs.

Senest i fjor sommer, ble for øvrig Rashford og lagkompis Jesse Lingard bedt om å gjøre sitt for at den tidligere Leicester-kapteinen, Harry Maguire, skulle ønske seg permanent til Old Trafford.

Vi husker alle hvordan den historien endte …

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

KOBLES TIL MANCHESTER UNITED: Aston Villa-kaptein Jack Grealish.