LEGENDE: Tidligere Manchester United-manager Sir Alex Ferguson.

AVSLØRT: Stjernen som kastet pizza på Ferguson har stått fram

Redaksjonen

4. oktober 2017

FotballPremier League

Nå har endelig Sir Alex fått vite hvem som gjorde det.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Chelsea-profilen Cesc Fàbregas innrømmer at det var han som kastet pizza på Sir Alex Ferguson etter kampen mellom Arsenal og Manchester United i 2004.

United, anført av daværende trener Sir Alex Ferguson, senket Arsène Wenger og Arsenal med 2-0 på Old Trafford 24. oktober 2004. Det var Arsenals første tap på 49 seriekamper.

Etter kampslutt oppsto det tumulter. Det ble blant annet kastet et stykke pizza i ansiktet på Uniteds skotske manager. Tidligere Arsenal-stopper Martin Keown uttalte i 2014 at det var spanske Fàbregas, da i Arsenal, som var synderen, men det er først nå at Chelsea-spilleren innrømmer det selv.

– Jeg kom ut (i spillertunnelen) fra garderoben med et pizzastykke i hånden, og der så jeg spillere som Sol Campbell, Rio Ferdinand og Keown dytte på hverandre. Jeg ville hive meg med, men visste ikke helt hvordan. Jeg bestemte meg for å kaste pizzaen, sier Fàbregas i Sky-programmet «A League of Their Own».

– Jeg så plutselig hvem jeg hadde truffet med kastet. Jeg vil be Sir Alex om unnskyldning. Det var virkelig ikke meningen å treffe ham, legger spanjolen til.

LES OGSÅ: Tidligere Liverpool-spiller klar for ny klubb