LEGENDER: Arsene Wenger og Sir Alex Ferguson.

Arsene Wenger navngir fem lag som ga han tilbud under tiden i Arsenal

Jakob K. Gregersen

28. november 2021

Football

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Forteller åpenhjertig.

Nylig stilte Arsenal-legenden og mangeårig manager Arsene Wenger til intervju med en av sine tidligere elever Ian Wright.

I klippet blir Wenger stilt mange spørsmål om sin tid som London-klubbens sjef – blant annet om hvilke klubber han hadde mulighet til å dra til underveis i sine over 24 år hos The Gunners.

72-åringen lister opp fem lag han hadde mulighet til å ta over.

– Ja, Real Madrid, Juventus, Paris Saint-Germain og det franske og engelske landslaget. Men jeg var veldig «happy» i klubben. Jeg var også delaktig i å betale tilbake stadion fordi jeg hadde presset dem til å bygge den. Da ble det litt vanskelig å bare forlate klubben.

– Etter vi hadde bygget arenaen signerte jeg en femårskontrakt for å sikre stabilitet. Jeg følte det var naturlig. Jeg var med å presse klubben til å bygge en stort monster av et stadion og da følte jeg for å gi noe tilbake.

– Plutselig hadde jeg vært der i over 20 år og jeg vet ikke helt hvordan og hvorfor, ler Wenger.

Har du sett Sportsbibelens Instagram? Følg oss her!

SOM ARSENAL-MANAGER: Arsene Wenger.

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]

Se Arsenal-legenden fortelle med egne ord i videovinduet under fra cirka elleve minutter ut i klippet.