BETENKT: Arsene Wenger under pre-season.

Arsenal-stjerne ut med stygg skade

6. august 2017

FotballPremier League

Hodebry for Wenger.

Chelsea styrte mot seier i Community Shield, men et rødt kort til Pedro slapp Arsenal tilbake i kampen. «The Gunners» vant matchen på straffer.

En uke før Premier League-starten var det Arsenal som kunne juble for seier i den tradisjonsrike Community Shield-kampen på Wembley, der forrige sesongs ligamester og forrige sesongs FA-cupmester møtes.

Arsenal vant generalprøven i London etter seier i straffesparkkonkurranse. Det sto 1-1 etter full tid, men Chelsea bommet på to straffer. Arsenal vant straffekonken 4-1, etter at keeper (!) Thibaut Courtois og nyervervelsen Álvaro Morata bommet for Chelsea.

Olivier Giroud ble helten med Arsenals siste straffescoring.

Stygg hodesmell

Det var Arsène Wengers Arsenal som startet best i Englands storstue. Mohamed Elneny spilte Alex Iwobi gjennom mot mål etter ti minutter, men Chelsea-keeper Thibaut Courtois reddet.

Drøye ti minutter etter kom «The Gunners» enda nærmere matchens første scoring. Nyervervelsen Alexandre Lacazette spilte vegg med Danny Welbeck, men Lacazettes avslutning curlet i stolpen og ut.

Arsenal fortsatte trykket, men etter 27 minutter måtte midtstopperveteranen Per Mertesacker byttes ut etter en hodesmell. Inn kom en annen nyervervelse i form av Sead Kolasinac.