STJERNEGALLERI: Arsenals Hector Bellerin, Henrikh Mkhitaryan, Granit Xhaka, Shkodran Mustafi, Petr Cech, Laurent Koscielny, Alexandre Lacazette, Jack Wilshere, Aaron Ramsey, Nacho Monreal og Mesut Özil.

Arsenal-stjerne legger opp

Redaksjonen

15. januar 2019

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Arsenal-målvakt Petr Cech (36) legger opp etter endt sesong.

Det skriver tsjekkeren på sin twitter-konto.

36-åringen slo gjennom for alvor som Chelsea-målvakt i 2004.

I 2006 pådro han seg et kraniebrudd som gjorde at han måtte bruke en spesiallaget hjelm, noe som har blitt hans varemerke ved siden av å være en av verdens beste målvakter.

Men etter sesongen er det slutt.

– Dette er min 20. sesong som profesjonell fotballspiller. Det er 20 år siden jeg signerte min første proffkontrakt.

Derfor føles det nå riktig å si at jeg vil gi meg etter endt sesong, sa Cech.

– Jeg har spilt 15 år i Premier League og vunnet det som er å vinne. Jeg føler at jeg har fått oppnådd alt som er mulig. Jeg skal fortsette å jobbe knallhardt med Arsenal, og håper å ta hjem flere trofeer denne sesongen. Jeg er ser også fram til å finne ut hva livet inneholder utenfor banen, skriver Cech.

LES OGSÅ: Fantastisk konkurranse: Se Man United-Liverpool med John Arne Riise