PÅ ASPMYRA: Amahl Pellegrino intervjues.

Amahl Pellegrino tatt ut på landslaget, men ikke for Norge

Redaksjonen

2. juni 2023

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bodø/Glimt-spiller Amahl Pellegrino (32) er blitt belønnet med landslagsspill.

Men det er ikke Norge han skal representere.

LES OGSÅ: RBK-kjenner: Denne treneren kan erstatte Rekdal hvis han får sparken

Eliteserie-stjernen er tatt ut på Tanzania sitt landslag.

Det skriver Bodø/Glimt på egen hjemmeside.

– Selvfølgelig er det en stor nyhet. Det er kult for både meg og familien. Hvert fall for foreldrene mine. Jeg har jo røtter i Tanzania, så selv om jeg er født i Norge er det veldig kult for oss, sier Pellegrino.

Glimt-vingen har blitt diskutert som en kandidat til å få en plass på det norske landslaget etter storspill for Bodø/Glimt de siste sesongene.

Pellegrino har foreldre fra Tanzania, men er selv født og oppvokst i Norge. Han forteller at han ikke har bestemt seg om han ønsker å gripe tak i muligheten han nå har fått.

– Alle vet at jeg alltid har drømt om å representere Norge, så det er en stor beslutning å måtte ta, forklarer han.

– At de reiste helt hit for å se en kamp kom litt brått på meg, men jeg gjorde det jo greit og scorte to mål. Det gjorde nok at interessen ble litt større. Dette er en stor mulighet for meg, og kan bli en virkelig opplevelse, selv om det kanskje på mange måter er større for mamma og pappa enn meg, sier han.

Saken oppdateres!

LES OGSÅ: Potensiell sjokkovergang: – Storklubb vil kjøpe Ødegaard