MANCHESTER CITY-STJERNE: Sergio Aguero.

Agüero i trøbbel. Måtte gå ut på Twitter for å avkrefte ryktene

Pål Magnus Tømmervold

16. mai 2019

FotballPremier League

Følte for å presisere hva han egentlig mente.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester Citys spydspiss, Sergio Agüero, benekter å ha hevdet at Lionel Messi ikke fortjener Gullballen 2019.

Den spanske sportsavisen, Marca, publiserte nylig en artikkel om hvem Agüero mener bør vinne den prestisjetunge tittelen. I lys av intervjuet har flere onde tunger hevdet at innspillene fra den notoriske målsniken i Premier League er stikk mot en viss landsmann og magiker i Barcelona.

Tok til Twitter

– For å vinne Gullballen, synes jeg du bør spille Champions League-finalen. Uansett hva, sa Agüero, ifølge et Marca-intervju, gjengitt hos 90min.com.

Kort tid senere følte imidlertid City-angriperen for å presisere hva han egentlig mente. Av den grunn tok Messis kamerat til sosiale medier og Twitter.

– Jeg liker å ikke å måtte klargjøre uttalelser fra meg, men når jeg blir sitert på ting jeg ikke har sagt, må det gjøres. Derfor skriver jeg det. Ingen andre enn Messi fortjener å vinne Gullballen så lenge han er aktiv, spesielt om han spiller som han har gjort denne sesongen, skrev Agüero.


LES OGSÅ: Hvilken klubb vil Messi dra til hvis han forlater Barcelona? Dette sier Balagué