MÅLVAKT: Simon Mignolet for Liverpool.

Mignolet med gedigen keepertabbe for Liverpool

25. juli 2019

Liverpool avsluttet USA-turneen med 2-2 mot portugisiske Sporting på Yankee Stadium natt til torsdag. Det etter en gedigen keepertabbe fra Simon Mignolet.

Det portugisiske topplaget tok ledelsen etter kun fire minutter ved Bruno Fernandes. Langskuddet fra 30 meter gikk rett på Liverpools keeper Simon Mignolet. Den belgiske sisteskansen klarte imidlertid ikke å få kroppen nok bak ballen, og dermed seilte den i nettmaskene bak ham som en gedigen keepertabbe.

Landsmann Divock Origi skapte balanse i regnskapet etter 17. minutter da han fikk en enkel jobb med å sette 1-1 fra kloss hold etter en heading fra Jordan Henderson.

Like før pause snudde Georginio Wijnaldum kampen. Alene med keeper avsluttet han via en skliende Sporting-spiller og i mål.

– Det var intenst etter en intens uke. Vi har spilt tre kamper på kort tid etter noen dager med trening i Liverpool for de guttene som kom tilbake først. For dem var det ok, men for de andre som har begynt å trene senere var det kanskje litt for mye, men vi måtte gjøre det uansett av ulike årsaker, sa Klopp til liverpoolfc.com etter kampen.

Men Fernandes var ikke ferdig for kvelden. I det 53. minutt spilte han fri brasilianske Wendel inne i sekstenmeteren. Han fikk både tid og plass til å kontant sette inn kampen siste mål.

PORTUGISISK STJERNE: Bruno Fernandes er en midtbanespiller av den svært målfartlige sorten.