SMILER: Liverpool-manager Jürgen Klopp under pressekonferanse.

Spørsmålet som førte til stor latter under pressekonferansen

20. juli 2019

FotballPremier League

Liverpool og Jürgen Klopp røk på et 2-3-tap for hans gamle klubb Borussia Dortmund i en treningskamp i USA fredag.

Dortmund tok ledelsen etter bare tre minutter da Paco Alcacer utnyttet en tabbe fra Nathaniel Clyne. Liverpool hadde mange muligheter til å utligne, men fant først nettmaskene etter 35 minutter da Harry Wilson scoret.

Til tross for det gode spillet i 1. omgang klarte de helrøde ikke å stå imot Dortmund etter pause. Delaney scoret etter 53 minutter før Bruun Larsen økte til 3-1 seks minutter senere. Rhian Brewster reduserte tapet til 2-3 på straffe kvarteret før slutt.

Spørsmålet

Størst latter under pressekonferansen etter kampen fikk Klopp da han svarte på et noe uvanlig spørsmål fra en tilhører.

– Kan jeg få en klem? var det en i salen som spurte tyskeren om.

– Det er det beste oppfølgerspørsmålet jeg noen gang har fått, svarte Klopp.