SIGNERTE: Sommeren 2012 kjøpte Manchester United Robin van Persie fra Arsenal for drøye 250 millioner kroner.

Dette mener Van Persie at Solskjær ikke bør gjøre på overgangsmarkedet i sommer

Redaksjonen

2. juni 2019

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester Uniteds tidligere måltyv Robin van Persie er krystallklar på at ledelsen i hans tidligere klubb må ha tålmodighet med Ole Gunnar Solskjær.

Van Persies scoringer bidro sterkt til Manchester Uniteds så langt siste ligamesterskap i 2012/13-sesongen. Nå er nederlenderen opptatt av at Ole Gunnar Solskjær må få tid i sjefsstolen på Old Trafford, til tross for den svake sesongavslutningen.

Van Persie mener nordmannen er rett mann for den krevende managerjobben.

– Jeg tror det er perfekt match. Det handler bare om at de har vært inne i en tung periode, sier van Persie til BBC.

– Tidligere var det normalt at en manager fikk tid. Nå til dags er du ute etter å ha tapt seks kamper. Er det løsningen? spør han videre.

Spillerkjøp er ikke nødvendigvis løsningen

Han tror ikke United-problemene er løst ved å bruke store penger på nye spillere i sommerens overgangsvindu. I stedet tror nederlenderen det er viktig å vise tålmodighet med alle på Old Trafford.

– Tidligere fikk man alltid tid, du kunne gjøre feil, og du kunne lære. Nå får jeg følelsen av at det er lite tid å få. Ideelt sett bør du få tid både som spiller og manager, sier han.

Van Persie spilte for United fra 2012 til 2015. Til Old Trafford kom han fra Arsenal, der han spilte åtte sesonger fra 2004 til 2012.

LES OGSÅ: Jesper Mathisen tror Eliteserie-spilleren blir solgt

MANAGER: Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær.