FRANKRIKE: Det franske landslaget før møte med Nederland i Nations League.

Mener fransk landslagsspiller er verdt tre milliarder (!) kroner

Redaksjonen

22. mai 2019

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kjent fransk fotballagent mener Kylian Mbappé kan være verdt 300 millioner euro.

Et stort spenningsmoment i det europeiske overgangsmarkedet denne våren og sommeren, er hvor stjerneskuddet Kylian Mbappé spiller neste sesong.

Så sent som for to år siden betalte Paris Saint-Germain totalt 1,8 milliarder kroner til Monaco for den unge angriperen, som siden da har blitt verdensmester og to ganger seriemester for PSG.

Men Mbappé har hintet at han allerede vil videre. Søndag sa han følgende til BEIN Sports etter at han hadde fått prisen for årets spiller i den franske serien:

– Denne prisen er et viktig øyeblikk for meg, et vendepunkt i min karriere … Et øyeblikk der jeg får mer ansvar, kanskje i PSG, kanskje et annet sted.

– Mbappé blir

Dette satte naturlig nok fart i ryktene om at Real Madrid skal være nær å sikre seg stjernespillerens underskrift. Så sterke er ryktene at PSG mandag så seg nødt til å prøve å dementere dem ved å si at PSG og Mbappé kommer til å være sammen også neste sesong.

Den erfarne franske fotballagenten Jean-Pierre Bernes mener at det er vanskelig å holde igjen en spiller som innerst inne ønsker seg et annet sted.

Men om det skulle være Zinedine Zidanes Real Madrid må klubben i så fall åpne lommeboken på vidt gap.

Bernes sier til L’Équipe at VM-triumfen med Frankrike i 2018 økte Mbappés verdi med 70 millioner euro, og at det minste Madrid slipper unna med vil være 250 millioner euro (ca. 2,5 milliarder kroner). Allerede da vil han ha slått overgangsrekorden til Neymar (fra Barcelona til PSG) med nesten 300 millioner kroner.

Visste du at man kan se flere av Europas heftigste fotballigaer helt gratis? Sjekk det ut her!

STJERNESKUDD: Kylian Mbappé med scoring for Frankrike mot Nederland.