BETENKT: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Dette sa Solskjær etter det pinlige United-tapet

Redaksjonen

12. mai 2019

FotballPremier League

Manchester United avsluttet sesongen med et fortjent 0-2-tap mot nedrykksklare Cardiff. Etterpå var Ole Gunnar Solskjær klar på at veien framover blir tøff.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Med kun to seire på sine siste elleve kamper i alle turneringer ønsket Solskjærs menn å ta sommerferie med en seier mot nedrykksklare Cardiff søndag. Slike ble det ikke. I stedet røk United 0-2.

– Det som skjedde i dag var ikke problemet. Du kan ha ballen så mye du vil, men vi slapp inn enkle mål og scoret ikke i den andre enden. Det er ikke der utfordringen vår ligger. Vi har en lang og tøff vei for å komme dit vi ønske å være, sa United-manageren til BBC etter kampen.

Han mener United nå må bygge seg opp fra bunnen.

– Det kommer til å ta tid å nærme seg toppen. Vi endte fem eller seks poeng bak nummer tre, fire og fem, og det må være målet vårt å matche dem. De to beste lagene har satt en høyere standard enn før, og vi må ta den utfordringen, sa Solskjær.

LES OGSÅ: Dette er de 3 beste (og verste!) kjøpene i Premier League denne sesongen

Startet med straffe

Et omdiskutert straffespark startet nedturen på Old Trafford etter 23 minutter. Selv om Diogo Dalot tilsynelatende var først på ball da Nathaniel Mendez-Laing gikk i bakken, pekte Jonathan Moss på krittmerket. Fra elleve meter var Mendez-Laing sikker i sin sak.

Allerede før scoringen var blåtrøyene farlig frempå ved flere anledninger. 17-årige Mason Greenwood fikk sin første seriekamp start for United og var nær en redusering for vertene, men ble hindret. Også de øvrige rødtrøyene slet med å overliste Neil Etheridge, som gjorde en god kamp for gjestene.

DUO: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær og assistenttrener Mike Phelan.