MANAGER: Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United-spiller bekrefter han forlater klubben

Redaksjonen

11. mai 2019

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ander Herrera bekrefter i en video at han forlater Manchester United når kontrakten hans går ut etter sesongen.

Midtbanespilleren ble hentet fra spanske Athletic Bilbao i 2014. Han har vært en viktig brikke for Ole Gunnar Solskjær siden nordmannen tok over klubben i desember. Det er lenge blitt spekulert på om spanjolen forlater Manchester United når hans kontrakt går ut etter sesongen.

Lørdag bekrefter både Herrera og United dette. I en video publisert på klubbens Twitter-konto tar 29-åringen farvel med supporterne og forteller om hvor stort det har vært for ham å spille i klubben.

LES OGSÅ: Dette er de 3 beste (og verste!) kjøpene i Premier League denne sesongen

Kan ende i Frankrike

– Jeg kommer til å huske alle de nesten 200 kampene jeg har spilt med denne drakten. Å spille for den beste klubben i England har vært en ære. Takk for disse fantastiske årene, sier han blant annet i videoen.

Det er lenge blitt snakket om at Paris Saint-Germain blir neste stoppested for Herrera. Blant andre Sky Sports skriver at den franske storklubben blir Herreras nye klubb.

I Manchester United har spanjolen vunnet blant annet FA-cupen, ligacupen og europaligaen. I 2016/17 ble han kåret til årets spiller i klubben.

I fjor var Herrera i samtaler med United om en ny langtidskontrakt, men klubben valgte i stedet å gi ham en forlengelse på ett år.

https://twitter.com/ManUtd/status/1127136776114638848